TOKO BUKU RAHMA

Sedia buku TK/ PAUD, SD, SMP/SMK, Soal-soal ujian, UAN, UASBN, SNMPTN, Evaluasi Ulangan Umum, Agama Islam, Umum, Perguruan Tinggi: Ekonomi, Akuntansi, manajemen, pajak, hukum, undang-undang, mipa, fisika, kimia, biologi, matematika, elektro, listrik, teknik industri, kimia, arsitektur, sipil, lingkungan, perawat, bidan, kedokteran, atlas, statistika, metodologi pnelitian kualitatif, kuantitatif, pendidikan, proses belajar mengajar, dll.

KONTAK

HP. 085725363887; email tokobukuantik@gmail.com

Kamis, 03 November 2011

PURI KENCANA

Judul : PURI KENCANA
Pengarang : Purwadi
Penerbit : CV. Cendrawasih
ISBN : -
Cetakan Ke : Edisi Revisi
Tahun Terbit : 2003
Bahasa : Jawa
Jumlah Halaman : 125
Kertas Isi : CD/ Buram
Cover : Soft
Ukuran : 15 x 21 cm
Berat : 150 gram
Kondisi : Baru
Harga : Rp. 15.000 discont  20%
Bayar :  Rp. 12.000 
Stock : 1

PURI KENCANA
Hangrewat tuladha Panatacara lan tanggap wacana basa jawi

DAFTAR ISI :
  1. Mranatacara hamedhar pangandikan ingkang sae
  2. Pangertosan bab hamedhar pangandikan
  3. Tujuan hamedhar pangandikan
  4. Hamedar pangandikan ingkang sifatipun informasi
  5. Hamedar pangandikan ingkang sifatipun hiburan
  6. Hamedar pangandikan ingkang asipt amilut dhumateng para pamyarsa
  7. Sintenta ingkang miyarsakaken wedharing pangandikan panjenengan
  8. Hamedhar pangandikan wonten ing sangajenging kaum awam
  9. Tatacara medhar pangandikan wonten sangajenging para pejabat lan piyantun ingkang nggadahi palungguhan
  10. Hamedhar pangandikan wonten sangajenging pemudha lan pelajar
  11. Medhar pangandikan wonten sangajenging para santri
  12. Tuladha medhar pangandikan wonten sangajenging tiyang ingkang mboten sami agaminipun
  13. Warni-warnining medhar pangandikan
  14. Medhar pangandikan kanthi bebas
  15. Medhar pangandikan ingkang ngginakaken teks/ kawengku
  16. Medhar pangandikan kanthi dadakan
  17. Medhar pangandikan kanthi apalan
  18. Medhar pangandikan lan ngandaraken maknaning bahan/ materi
  19. Ngawekani pepalang ing salebeting medhar pangandikan
  20. Raos minder dhumateng para rawuh
  21. Punapa ta demam panggung punika?
  22. Kados pundi amurwani medhar pangandikan?
  23. Ambuka medhar pangandikan kanthi ngaturaken gambaran umum
  24. Ambuka medhar pangandikan kanthi cara guyonan
  25. Ambuka guyonan kanthi cara ngaturaken gambaran/ ilustrasi
  26. Ambuka wedharing pangandikan kanthi cara nepangaken pribadinipun
  27. Tuladha-tuladha paraga panatacara lan hamedhar pangandikan komplit wonten ing tata adicara punapa kemawon
  28. Tuladha panatacara wonten ing adicara tingkepan
  29. Aturipun panatacara badhe tumapaking adicara waosan ayat suci Al-Qur'an
  30. Aturipun panatacara tumapaking adicara tanggap wacana
  31. Aturipun panatacara badhe tumapaking adicara tanggap wacana saking Bp. Kades
  32. Aturipun panatacara sasampunipun tanggap wacana saking Bp. Kaur Kesra ngancik adicara pengaosan
  33. Aturipun panatacara sasampunipun adicara pengaosan
  34. Tuladha panatacara wonten ing adicara supitan / khitanan
  35. Aturipun panatacara tumapaking adicara waosan Kitab Suci Al-Qur'an
  36. Aturipun panatacara sasampunipun waosan ayat suci Al-Qur'an ngancik adicara ceramah agami
  37. Aturipun panatacara sasampunipun atur pambagyoharjo
  38. Aturipun panatacara sasampunipun ceramah
  39. Aturipun panatacara sasampunipun pengaosan angancik adicara penutup
  40. Tuladha panatacara wonten ing pengetan Isro' Mi'roj
  41. Aturipun panatacara sasampunipun adicara waosan ayat suci Al-Qur'an lan badhe tumapaking adicara tanggap wacana
  42. Aturipun panatacara badhe ceramah agami wedharing pathi sarining adicara pengetan Isro' Mi'roj
  43. Aturipun panatacara sasampuipun adicara ceramah lan ngancik penutup
  44. Aturipun panatacara sasampunipun adicara waosan ayat suci Al-Qur'an ngancik adicara tanggap wacana dening pangarsaning panitia
  45. Aturipun panatacara sasampunipun tanggap wacana saking ketua panitia lan badhe ngancik adicara candakipun
  46. Aturipun panatacara sasampunipun adicara ceramah agama lan ngancik paripurna
  47. Tuladha panatacara ing pengetan Nuzulul Qur'an
  48. Aturipun panatacara sasampunipun waosan ayat suci Al-Qur'an lan badhe ngancik adicara tanggap wacana / sambutan dening pangarsaning panitia/ ketua panitia
  49. Aturipun panatacara sasampunipun atur tanggap wacana saking Bapak Kepala Desa/ Kades
  50. Aturipun panatacara sasampunipun adicara tanggap wacana saking Bapak Kaur Kesra ngancik adicara ceramah
  51. Aturipun panatacara sasampunipun adicara ceramah agami ngancik adicara penutup
  52. Tuladha panatacara wonten ing tata adicara pepisahan ing pawiyahan/ sekolah
  53. Aturipun panatacara sasampunipun waosan ayat suci Al-Qur'an ngancik adicara tanggapwacana saking Bapak Kepala Sekolah
  54. Aturipun panatacara sasampunipun tanggap wacana / wedharing pangandhikan saking Bapak Kepala Sekolah nngancik adicara salajengipun
  55. Aturipun panatacara sasampunipun tanggap wacana saking wakil siswa kelas III ngancik adicara tanggap wacana saking wakil siswa kelas II
  56. Aturipun panatacara sasampunipun tanggap wacana saking wakil siswa kelas II ngancik paripurna
  57. Tanggap wacana pangarsaning panitia ing pengetan Maulid Nabi Muhammad saw
  58. Tuladha tanggap wacana pangarsaning panitia pengetan Isro' Mi'roj
  59. Tuladha tanggap wacana pangarsaning panitia wonten ing pengetan Nuzulul Qur'an
  60. Tuladha tanggap wacana pangarsaning panitia utawi ketua panitia halal bi halal remaja masjid
  61. Tuladha tanggap wacana wonten ing papan ipun kadang ingkang hanggadhahi hajatan ambal warsa
  62. Tuladha tanggap wacana ketua RT wonten ing lomba kebersihan lingkungan
  63. Tuladha medhar pangandikan kepala desa angempalaken dana sumbangan bencana alam
  64. Tuladha tanggap wacana pangarsaning Karang Taruna wonten salebeting malam bazar (pasar murah)
  65. Tuladha tanggap wacana Ketua Osis ingkang nembe dipun lantik
  66. Tuladha tanggap wacana ketua osis wonten salebeting adicara lomba seni
  67. Tuladha tanggap wacana saking Ketua RT amapag tumapaking lomba kebersihan lingkungan
  68. Tuladha tanggap wacana murid dhumateng gurunipun ingkang pindah dinas
  69. Tuladha tanggap wacana pangarsaning kader gizi lan KB tingkat desa
  70. Tuladha medhar pangandikan saking penganten kakung wonten ing tata adhicara daup / nikah
  71. Tuladha medhar pangandikan saking kulawangsa penganten putri wonten ing tata adicara prahargyan prasaja ningkahan
  72. Tuladha tanggap wacana / medhar pangandikan pangarsaning PKK desa ngadep tumapaking lomba tujuh belas Agustus
  73. Tuladha atur pambuka wonten ing adicara pasrah panampining lamaran
  74. Tuladha panatacara badhe tumapaking adicara pambagyoharjo wonten ing tata adicara lamaran
  75. Tuladha atur pamabgyaharja yuwana ing tata adicara pasrah panampining lamaran temanten
  76. Tuladha aturipun panatacara badhe hangancik adicara pasrah lamaran
  77. Tuladha atur pasrah kinarya sarana jejangkeping palakrama
  78. Tuladha aturipun panatacara sasampunipun atur pasrah lamaran
  79. Tuladha atur panampining lasrah lamaran
  80. Tuladha aturipun panatacara hambuka pawiwahan temanten
  81. Tuladha panatacara hamiwiti tumapaking adicara
  82. Tuladha panyandra tumrap penganten putri lumebed ing bale winangun
  83. Tuladha aturipun panatacara sasampuipun sri penganten putri lenggah ing kursi rinengga
  84. Tuladha panatacara badhe hamiwiti adicara pasrah
  85. Tuladha atur pasrah penganten kakung
  86. Tuladha aturipun panatacara sasampunipun paripurna pasrah temanten kakung
  87. Tuladha aturipun panatacara sasampunipun paripurna aturipun pasrah temanten kakung hangancik adicara panggih
  88. Tuladha panatacara anyandra panggihing sri temanten
  89. Tuladha aturipun panatacara sri temanten badhe hanndakaken adicara sungkeman
  90. Tuladha panatacara hanyandra sri temanten sekaliyan hanindakaken sungkeman mring yahya rena
  91. Tuladha aturipun panatacara menawi wonten selingan beksan
  92. Tuladha aturipun panatacara sasampunipun lelangen beksan paripurna ngancik adicara atur pambagya harja yuwana
  93. Tuladha atur pambagya harja yuwana
  94. Tuladha aturipun panatacara sasampunipun atur pambagya harja yuwana
  95. Tuladha panatacara ngaturaken badhe tumapaking adicara kirab kanarendran
  96. Tuladha aturipun panatacara sasampunipun sang subomanggolo sampun prapteng unggyan tinuju nun inggih ing sangajengipun temanten sarimbit
  97. Tuladha panatacara hanyandra kirab kanarendran
  98. Tuladha aturipun panatacara hangaturaken badhe kirab kanarendran
  99. Tuladha aturipun panatacara hangaturaken badhe kirab kastriyan
  100. Tuladha panatacara nyandra kirab kasatriyan
  101. Tuladha panatacara sasampunipun kirab kasatriyan lan sri temanten pinarak lenggah ing sasana kursi rinengga
  102. Tuladha aturipun panatacara badhe wontenipun wursitawara utawi ular-ular
  103. Tuladha aturipun panatacara badhe paripurnaning pawiwahan
  104. Atur pasrah ing adicara sepekenan temanten / ngunduh

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar